Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Waveshare

Ontwikkelborden voor de Raspberry Pi en Arduino

1 Aansturings modules

MODSTUUR Modules geschikt voor het aansturen van verschillende type motoren zoals bipolaire en unipolaire stappenmotoren en H-brug modules voor de aansturing voor DC motoren.

1 Communicatie modules

MODCOM Modules om communicatie via Bluetooth, RFID, SPI, I2C, LORA, USB, RS232, D-Sub DMX of WiFi mogelijk te maken, met of zonder optische scheiding, en break out boards voor gemakkelijke aansluiting met developer boards zoals de Raspberry Pi en Arduino.

2 Display modules

MODDISP LCD en TFT displaymodules, 7 segment modules en OLED modules waarbij protocollen als SPI en I2C gebruikt worden. De modules kunnen worden gebruikt voor decimale en grafische weergave bij o.a. Raspberry en Arduino projecten.

1 Input modules

MODING Ingangmodules de gebruikt kunnen worden om developer boards te regelen en triggers te kunnen geven om bepaalde acties uit te voeren.

1 Optische modules

MODOPT Modules die werken op basis van licht zoals infrarood zenders en ontvangers, LDR sensoren, licht en kleur sensoren.

1 Raspberry Pi accessoires

RSPIACC Voedingen, beeldschermen, camera's, geheugenkaarten, heatsinks en connectoren voor de Raspberry Pi.

1 Raspberry Pi behuizingen

RSPIBEH Behuizingen voor Raspberry developer boards

1 Raspberry Pi shields

RSPISHD Shields die zijn gemaakt om rechtstreeks op de GPIO pinnen van een Raspbery te plaatsen. Dit zijn compacte modules, of HAT's (Hardware Added on Top) zoals motoraansturing, grafische weergave en andere algemene toepassingen.


Mastodon
Instagram