Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Donau elektronik

Behuizingen en elektronica gereedschap voor het solderen en bewerken van printen en inbouw behuizingen.

3 Accessoires voor motoren

MOTASS Hulpmiddelen voor laagspanning motoren zoals adapters, assen en tandwielen.

1 Anti-statisch materiaal

ANTISTAT Anti-statische armbanden, tafelmatten, vloermatten, etc.

25 Banaan modelbouw connectoren

CONNMODL Banaanstekkers die veel worden gebruikt in de modelbouw. Waaronder kabeldelen, chassisdelen en contradelen in de diameter van 2,6 mm en 3,05 mm

1 Bankschroeven en soldeerhulpen

BANK Bankschroeven, soldeerhulpen en toebehoren. Met o.a. Printplaat (PCB) klemmen, persen en derde handen.

5 Bits

TOOLBITS Bit sets en bit houders .

27 Boren

DRILLS Boren per stuk en in sets.

5 DC motoren

MOTDC Motoren die draaien wanneer er een gelijkspanning op wordt aangesloten zoals PMDC motoren, vibratiemotoren, lineaire actuatoren en transmissiemotoren.

15 Geïsoleerd montagedraad

MONTDRAA Rollen montagedraad. Montagedraad heeft een stugge, enkele kern.

3 Grote tuimel schakelaars

TUIMELSG Grote tuimelschakelaars, ook wel bekend als toggleswitch. Uitgevoerd met metalen of kunststof hevel. Verschillende aansluitingen voor de contacten en makkelijk in te bouwen.

5 Instrument behuizingen

BEHINST Instrument behuizingen

4 Krimpconnectoren

FASTON Connectoren die aan de kabel worden gekrompen met een krimptang. Krimpconnectoren worden niet gesoldeerd maar op de kabel geperst en hebben meestal een kleur markering. Deze AMP, Faston, kabelschoenen en adereind-hulzen zorgen voor een veilige verbinding.

2 LED houders & -reflectoren

LEDHOUD Metalen en kunststof houders om een LED te monteren in een behuizing of paneel. De fittingen kunnen worden bevestigd of geklemd waarmee de LED strak in het frontpanel kan worden afgewerkt.

7 Moment schakelaars

DRUKMOME Momentschakelaars ook wel boutons genoemd. Dit soort schakelaars maakt of -verbreekt het contact zolang ze worden ingedrukt.

1 Pincetten

PINCET Gereedschap om kleine onderdelen veilig te kunnen verplaatsen. De pincetten en pick-up tools en zijn zowel in metaal als kunststof uitvoering verkrijgbaar. ESD pincetten zijn geschikt voor het gebruik in antistatische omgeving.

1 Schuif schakelaars

SCHSCHAK Schakelaars waarbij verbinding gemaakt of verbroken wordt door het verschuiven van een knop. Schuifschakelaars hebben het voordeel te opzichte van andere schakelaars dat ze meer dan twee of drie standen kunnen hebben.

1 Snijgereedschap

CUTTOOL Snijhulpmiddelen voor precisiewerk en materiaalbewerking, waaronder breek- en precisiemessen voor papier, karton, Kabeltjes en dunne (kunst)stoffen. Ook vind je snijmatten die beschermen tegen krassen en setjes precisiemessen voor fijn ambachtelijk werk.

2 Speciaal gereedschap

TOOLSPEC Gespecialiseerd elektronica gereedschap waarmee diverse bewerkingen eenvoudiger uitgevoerd kunnen worden.

4 Vijlen en Raspen

VIJLRASP Sets met vijlen en Raspen.

5 Wip schakelaars

WIPSCH Schakelaars die twee of drie standen hebben. Wanneer deze geschakeld worden kunnen ze in de geschakelde stand blijven staan of ze veren terug.


Mastodon
Instagram