Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Philips

Lampen en TL-buizen

13 4000 serie IC's

ICDD40 CMOS (Complementary Metal Oxide Semiconductor logic) digitale logica met een laag stroomverbruik.

4 74HC serie IC's

ICM74HC De 74HC serie is de CMOS compatibele uitvoering van de populaire 74LS serie. De 74HC serie combineert de hoge snelheid van LS types met het lage stroomverbruik van CMOS technologie.

7 74HCT serie IC's

ICM74HCT De 74HCT serie is compatibele met zowel de CMOS 74HC als met de TTL 74LS serie.

4 Audio IC's

ICAUD10 IC's in de voortrap van een versterker voor het regelen van volume en toon, het creëren van effecten (dolby, delay, echo) of encoders (DTMF, Dolby, PLL) en IC's voor het genereren, schakelen, grafisch weergeven en opnemen van van geluid signalen.

1 Avalanche diodes

DIODEAVH Avalanche diodes zijn vergelijkbaar met zener diodes maar berusten op een ander natuurkundig principe. Hierdoor zijn ze sneller dan een zener, kunnen ze hogere doorslagspanningen aan en de diode heeft een positieve temperatuurscoëfficiënt.

1 Axiale elco's

ELCOAXI Electrolytische condensatoren (liggend model) hebben een positieve en negatieve polariteit aansluiting. Bij het fout aansluiten van de plus en de min op de elco kan deze defect raken. De vermelde spanning is de maximale spanning die mag worden aangeboden.

1 BA15 fitting lampjes

LAMPBA15 Lampjes met B15S en BA15D fittingen

1 BC transistors

TRANSBC Transistors van het BC type zijn silicium transistors, ze kunnen zowel PNP als NPN zijn. Deze worden ook wel general purpose of allround transistors genoemd. Ze zijn voornamelijk geschikt in het audio frequentie bereik (20 - 20.000Hz).

2 BF transistors

TRANSBF Transistors van het BF type zijn silicium transistors, ze kunnen zowel PNP als NPN zijn. Ze zijn gemaakt voor in het RF (Radio Frequentie) bereik.

1 Blacklights

BLACKLIG Blacklight- oftewel UV-lampen (395-410nm) worden veelal gebruikt op feesten en laten licht gekleurde kleding (met name wit) fluoriserend oplichten.

1 BU transistors

TRANSBU Transistors van het BU type. BU is de type aanduiding voor NPN transistors die gemaakt zijn voor hoge spanningen. Vroeger werden ze voornamelijk gebruikt in de horizontale afbuig circuits van CRT schermen.

4 Communicatie IC's

ICCOM IC's voor communicatie doeleinden.
o.a. RS-232, RS-422, RS-485, USB, UART, etc.

1 DAC IC's

ICDAC Een DAC (Digitaal Analoog Converter) wordt gebruikt om een digitale waarde als analoge spanning uit te sturen. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld muziek af te spelen vanaf een digitale bron.

2 Fast recovery diodes

DIODEFR Diodes met snelle herstel tijden tot 100nS. De hoge flanksteilheid bij deze diodes maakt ze geschikt voor het gebruik in schakelende voedingen waar hogere frequenties worden gebruikt bij het omzetten van spanning.

4 G4 LED lampen

LEDG4 LED lampjes ter vervanging van laagspanning halogeen lampjes met een steek fitting.

1 General purpose diodes

DIODESAL Diodes voor algemene toepassingen als in gelijkrichting en signaal doorvoer waarbij de schakel of recovery tijden minder relevant zijn en hoger zijn als die van de fast recovery types.

2 Halogeen lampen <15V

LAMPHALO Halogeen lampjes

5 Halogeen lampen ≥15V

LAMPHA15 Halogeen lampjes

15 IC's

ICOV Geïntegreerde schakelingen voor zowel complexe als eenvoudige maar specifieke functies.

1 J type FET's

J-FET Junction Field-Effect Transistor

2 Lampen

DIVLAMP Overige lampen

1 LED driver IC's

ICDRIVL IC LED drivers

4 Microcontrollers

CPUOV 8, 16 en 32 bit CPU's en MPU's van verschillende fabrikanten.

1 Platenspeler naalden

NAALD Pickup naalden en MD elementen met of zonder headshell voor het afspelen van langspeelplaten. Pickup naalden slijten en worden langzaam beitelvormig. Naalden moeten met zekere regelmaat worden vervangen ter voorkoming van beschadiging van vinyl elpees.

2 Power controller IC's

ICOPPWR Pulse-width modulation (PWM) en andere power controllers

26 Radio en TV IC's

ICRTV IC's gebruikt in het ontvangst gedeelte van radio en TV's.

1 SMD elco's

ELCOSMD Electrolytische condensatoren voor SMD montage

1 Tantaal elco's

ELCOTANT Elektrolytische condensatoren op basis van Tantaal (in plaats van Aluminium). Tantalium condensatoren hebben een brandvertragende behuizing, een lage impedantie en -lekfactor en kleinere behuizingen.

2 Timer IC's

ICTIM IC's voor timing en mixing doeleinden.
Timer IC's, oscillators, mixers, enz.

1 TL lampen

TLLAMP Led- en fluorescentielampen, starters en toebehoren

8 Versterker IC's <10W

ICAUD11 Stereo en mono audio opamps voor audio toepassingen waar een klein vermogen nodig is. Deze audioversterkers kunnen gekoppeld worden aan apparaten met een lagere impedantie zoals kleine luidsprekers en hoofdtelefoons.

8 Versterker IC's ≥10W

ICAUD Stereo en mono audio opamps voor audio toepassingen met grotere vermogens. Deze audioversterkers kunnen gekoppeld worden aan apparaten met een lage impedantie zoals luidsprekers.


Mastodon
Instagram