Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Varta

Portable energieopslag oplossingen, batterijen en accu's.

12 Alkaline batterijen

BATTALKA Batterijen met gestandaardiseerde afmetingen en zelfs bij lagere temperaturen, uitstekende prestaties. Een alkaline batterij heeft een lage lekstroom en een hoge energie opslag. Mede hierdoor blijft de cel langer bruikbaar dan een zink-koolstof variant.

1 Batterijen testers

BATTEST Tester voor Batterijen

33 Knoopcel batterijen

KNOOPCEL Kleine batterijen met een hoge energie opslag. De silveroxide variant wordt gebruikt waar de batterij langere tijd wordt gebruikt en niet mag lekken. De alkaline variant wordt gebruikt in toepassingen waar een stabiele spanning en capaciteit vereist is.

2 Laders voor NiMh batterijen

LADERS Batterij of accu laders voor NICD & NIMH cellen.

1 LED sfeer verlichting

SFEERLED LED sfeerverlichting

11 Lithium batterijen

LITHIUMM Niet oplaadbare lithium batterijen met een hoge energie opslag en een bijzonder lage zelfontlading. Deze batterijen worden gebruikt als backup batterij of in toepassingen waar een apparaat langere tijd op een batterij moet kunnen werken.

17 Lithium knoopcel batterijen

LITHIUM Lithium batterijen

6 NiMh accu's

ACCU/NIM Nikkel metaal hydride accu's

3 Oplaadbare NiMh batterijen

ACCUNICC Standaard oplaadbare batterijen (Nikkel Metaalhydride) (AA, AAA, C, D, etc.)

4 Portable power accu's

LITHIONU Portable power Lithium Ion accu's. Met deze herlaadbare en draagbare powerbanks kunt u tablets, smartphones en andere USB gevoede mobiele apparaten van stroom voorzien.

1 Zink Koolstof batterijen

BATTKOOL Batterijen voor gebruik in o.a. verlichting en speelgoed. Zink Koolstof batterijen zijn voordelige alternatieven voor alkaline uitvoering waar de levensduur en capaciteit van de batterij minder belangrijk is.


Mastodon
Instagram