Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

RS pro

Voedingen

2 Bajonet fitting lampjes

BA7LMP Signaallampjes met een vergrendeling door twee pennen of nokken die aanwezig zijn in de fitting en lamp. Bajonetlampjes worden gebruikt voor indicatie en signalering.

1 Draad lampjes

DRDLAMP Gloeilampjes voor laagspanning met draadaansluiting voor het indicatie verlichting of voor het uitlichten van kleine objecten.

1 FME connectoren

FMECON For Mobile Equipment (FME) connectoren. De connectoren zijn bedoeld voor toepassingen in de mobile telefooncommunicatie en kunnen frequenties tot 2 GHz aan. FME connectoren zijn geschikt voor 50 Ω coaxiale aansluitingen.

1 Keramische zekeringen

ZKSKER Traag en snel reagerende smeltveiligheden. Buiszekering waarbij het huis uit keramiek bestaat en beter dan glaszekering bestand zijn tegen hogere kortsluitstromen.

1 Kraag fitting lampjes

LAMPKRAA Kraag lampjes

1 Lithium Ion accu's

LITHION Lithium Ion accu's (oplaadbaar). Het verschil tussen Lithium Ion/polymeer accu's is de gebruikte elektrolyt, zo word een vloeibare elektrolyt bij Lithium Ion accu's gebruikt en een vaste elektrolyt voor Lithium Polymeer accu's.

2 Midget lampjes

LAMPJES Midget Grooved en Midget Flanged T1 3/4 fitting lampjes

1 Potmeterknoppen

KNOPAL Kunststof en aluminium knoppen voor potmeters met een gladde 6mm as.

1 Relais schakelstroom > 6A

RELPRIN5 Relais voor montage op de print met schakelcontacten geschikt voor stromen groter dan 6A.

1 Ringkern trafo's <500W

TRAFOR20 Ringkern transformatoren voor primaire spanningen van 230V of 2x 115V. Secundair zijn deze transformatoren uitgevoerd met twee gelijke secundaire wikkelingen die in serie (dubbele spanning) of parallel (dubbele stroom) geschakeld kunnen worden.

1 Telefoon lampjes

LAMPT5.5 Telefoon lampjes T5.5 en T6.8 Fitting


Mastodon
Instagram