Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web https://www.okaphone.nl/

Act

Hoogwaardige ICT kabels voor het aansluiten van computers op rand apparatuur zoals netwerk, spanning, beeld en alle andere vormen van dataoverdracht.

2 DisplayPort adapters

DPACCPassieve omzetters met aan tenminste één uiteinde een DisplayPort connector en het andere uiteinde een andere connector

1 Mini DisplayPort adapters

MDPACCPassieve omzetters met aan tenminste één uiteinde een mini DisplayPort (Thunderbolt 2) connector en het andere uiteinde een andere connector

1 Modulaire netwerk connectoren

RJ45CONModulaire connectoren voor netwerkkabels ook wel bekend als RJ45 (8P8C) connectoren. Deze connectoren worden gebruikt voor UTP, STP of FTP kabel aansluitingen.

2 USB 3.1 converters

USB3ACDUSB-C naar Displayport, HDMI, Power, USB, Ethernet en VGA adapters. USB-C is compatibel met Thunderbolt 3 aansluitingen.

1 Netwerk kabel

SNOERUTPUTP-, FTP- en STP-kabel per meter

1 Aansluit kabels

KABPWRNetspanning aansluitkabels zoals C15, scheerapparaat en gecombineerde verloopkabels.

1 C19 aansluitkabels

KABC19Voedingskabels met een C19 stekker geschikt voor netspanning. Deze kabels worden vaak gebruikt bij servers en UPs's.

1 C20 verlengkabels

KABC20Geaarde netspanning voeding verlengkabels met een C20 stekker, zoals gebruikt wordt bij o.a. Servers en UPS's.

2 C5 aansluitkabels

KABC05Geaarde Shuko (CEE7/7) naar "Mickey Mouse" (C5) kabels zoals gebruikt worden voor o.a. laptop voedingen.

7 DisplayPort mini kabels

DISPLAYMAansluit- en verlengkabels met aan beide uiteinden een mini DisplayPort (Thunderbolt 2) connector

3 DisplayPort naar DVI kabels

DPDVIAansluitkabels met aan het ene uiteinde een DisplayPort of mini DisplayPort connector en aan het andere uiteinde een DVI connector. Deze kabels werken alleen van Displayport uitgang naar DVI ingang, niet andersom.

3 DisplayPort naar HDMI kabels

DPHDMIAansluitkabels met aan het ene uiteinde een DisplayPort of mini DisplayPort connector en aan het andere uiteinde een HDMI connector. Deze kabels werken alleen van Displayport uitgang naar HDMI ingang, niet andersom.

1 DP naar mini DP kabels

DISPLMDPAansluitkabels met aan het ene uiteinde een DisplayPort connector en aan het andere uiteinde een mini DisplayPort connector

12 F/UTP CAT5 kabels

FTPCAT5Met een geleidende aluminium folie afgeschermde patchkabels voor netwerken. De folie ligt om de 4 paren in deze F/UTP datakabels en beschermt tegen externe elektromagnetische interferentie (EMI) en overspraak (crosstalk).

10 Glasvezel kabels

FIBOPT62Fiber optic multimode 62.5µm en 125µm duplex patchkabels. Glasvezel kabels voor data en internet toepassingen. De connectoren worden aangeduid met LC, SC of ST.

15 HDMI aansluit kabels

HDMIAansluit kabels met aan beide uiteinden een mannelijke HDMI connector

2 HDMI naar DVI kabels

HDMIDAansluit kabels met aan het ene uiteinde een HDMI connector en het andere uiteinde een DVI connector

50 S/FTP CAT6 kabels

SFTPMet een geleidende aluminium folie afgeschermde patchkabels voor netwerken. De folie ligt om ieder aderpaar en om alle 4 de aderparen in deze S/FTP datakabels en beschermt tegen externe elektromagnetische interferentie (EMI) en overspraak (crosstalk).

14 S/FTP CAT6a kabels

UTPCAT6AS/FTP-patchkabels (Screened Foiled Twisted Pair). Deze patchkabels hebben folie om de getwiste aderparen en om het aderparen pakket. CAT6A netwerkkabels zijn geschikt voor 10Gbit/s netwerken over een lengte tot 100m.

2 SMA kabels

SMAKABAansluit- en verlengkabels met SMA connectoren

9 U/UTP CAT6a kabels

UTPCAT6UU/UTP-patchkabels (Unshielded Twisted Pair). Deze patchkabels hebben getwiste aderparen. CAT6A netwerkkabels zijn geschikt voor 10Gbit/s netwerken over een lengte tot 100m.

3 USB 2.0 verleng kabels

USBVERLEUSB 2.0 verlengkabels in diverse lengtes. USB 2.0 kabels mogen zonder versterking maximaal 5 meter lang zijn. Voor langere lengtes worden actieve USB verlengkabels gebruikt.

1 USB 3.0 A --> A kabels

USB3AAUSB 3.0 aansluitkabel A --> A

3 USB 3.0 A --> B kabels

USB3ABUSB 3.0 aansluitkabel A --> B

1 USB 3.0 A --> Micro kabels

USB3MAUSB 3.0 aansluitkabel A --> Micro USB 3.0

4 USB 3.0 verleng kabels

USBVERL3HighSpeed USB verlengkabels voor het snel overzetten van grote hoeveelheden data. USB 3.0 is backward compatibel met USB 2.0 en USB 1.1 De USB 3.0 connector is herkenbaar aan de blauwe kleur en een iets dikkere kabel.

2 UTP CAT5E kabels

UTPCAT5Rechte UTP-patchkabels (Unshielded Twisted Pair).

98 UTP CAT6 snagless kabels

UTPSNAGGCAT6 patchkabels uitgevoerd met een lipbeschermer (ook wel snagless genoemd). Deze lipbeschermer zorgt, naast een betere trekontlasting, er ook voor dat u de connector makkelijk kunt loskoppelen.

74 UTP CAT6 kabels

UTPCAT6Rechte Gigabit UTP-patchkabels (Unshielded Twisted Pair).

39 VGA aansluit kabels

VGAMMVGA-kabels met twee male connectoren.

9 VGA verleng kabels

VGAMFVGA-kabels met een male en een female connector.

4 Patchpanels

PATCHPANRJ45 Patchpanels 19 en 10 inch voor het maken van meerdere netwerk UTP aansluitingen. De netwerkkabel wordt op LSA blokjes afgemonteerd en zorgt hiermee voor een betrouwbare connectie.

1 WiFi verloopstekkers

WIFIWiFi verloopconnectoren en verlengkabels voor de 2.4 ~ 5.2Ghz antennes.


Google+