Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Act

Hoogwaardige ICT kabels voor het aansluiten van computers op rand apparatuur zoals netwerk, spanning, beeld en alle andere vormen van dataoverdracht.

3 Aansluit kabels

KABPWR Netspanning aansluitkabels zoals C15, scheerapparaat en gecombineerde verloopkabels.

1 Bedrade netwerkadapters

ETHBDRD Netwerkadapters om via de USB poort en een ethernet kabel te kunnen worden aangesloten op het bekabelde deel van netwerk.

4 BNC meetsnoeren

MEETBNC BNC aansluitkabels/meetsnoeren. Diverse lengtes, met 50 of 75 ohm impedantie.

2 Bundelbandjes

KABELRAP Kabelbundelbandjes, tiewraps, trekbandjes, klittenband etc.

1 Bundelbandjes accessoires

PRINTMT Materiaal voor het monteren van tiewraps, plakzadels, klittenband, etc.

31 C13 aansluitkabels

KABC13 Netspanning voedingskabels met een eurostekker. Deze kabels worden vaak gebruikt als voedingskabel voor een computer of TV.

7 C14 verlengkabels

KABC14 Geaarde netspanning voeding verlengkabels, zoals gebruikt worden bij o.a. computers en TV's.

19 C19 aansluitkabels

KABC19 Voedingskabels met een C19 stekker geschikt voor netspanning. Deze kabels worden vaak gebruikt bij servers en UPs's.

2 C20 verlengkabels

KABC20 Geaarde netspanning voeding verlengkabels met een C20 stekker, zoals gebruikt wordt bij o.a. Servers en UPS's.

6 C5 aansluitkabels

KABC05 Geaarde Shuko (CEE7/7) naar "Mickey Mouse" (C5) kabels zoals gebruikt worden voor o.a. laptop voedingen.

3 C7 aansluitkabels

KABC07 Ongeaarde platte eurostekker naar "bril 8" (C7) kabels.

2 Computer brackets

BRACKETS Brackets voor in de computer

17 Data verloopstekkers

GENDERCH Adapters en gender changers om het geslacht of de pinout van een stekker te veranderen. Naast het geslacht kunnen ook het aantal gebruikte pennen of manier van aansluiten worden aangepast. Bij Null-modem adapters worden o.a. de TxD en RxD pennen gekruist.

2 DIN kabels

DINKAB Aansluitkabels en verloopkabels met aan tenminste één uiteinde DIN connectoren

5 DisplayPort adapters

DPACC Passieve omzetters met aan tenminste één uiteinde een DisplayPort connector en het andere uiteinde een andere connector

4 DisplayPort kabels

DISPLAYP Aansluitkabels met aan beide uiteinden een DisplayPort connector

4 DisplayPort mini kabels

DISPLAYM Aansluit- en verlengkabels met aan beide uiteinden een mini DisplayPort (Thunderbolt 2) connector

3 DisplayPort naar DVI kabels

DPDVI Aansluitkabels met aan het ene uiteinde een DisplayPort of mini DisplayPort connector en aan het andere uiteinde een DVI connector. Deze kabels werken alleen van Displayport uitgang naar DVI ingang, niet andersom.

3 DisplayPort naar HDMI kabels

DPHDMI Aansluitkabels met aan het ene uiteinde een DisplayPort of mini DisplayPort connector en aan het andere uiteinde een HDMI connector. Deze kabels werken alleen van Displayport uitgang naar HDMI ingang, niet andersom.

5 DP naar mini DP kabels

DISPLMDP Aansluitkabels met aan het ene uiteinde een DisplayPort connector en aan het andere uiteinde een mini DisplayPort connector

1 Draadloze netwerkadapters

ETHDRDL USB netwerkadapters voor een USB poort om verbinding te maken met WiFi netwerken. Deze USB WiFi antenne geeft de mogelijkheid om uw computer zonder wi-fi ontvanger toch draadloos te verbinden met uw internet netwerk

7 DVI aansluit kabels

DVI Kabels voor DVI (Digital Visual Interface) die zowel voor deels analoge signalen (DVI-A) zoals VGA als digitale signalen (DVI-D) zoals HDMI geschikt kunnen zijn. DVI kabels ondersteunen alleen beeldsignaal, het audiosignaal wordt niet ondersteunt.

3 Firewire kabels

FIREWIRE Firewire kabels voor het aansluiten van met firewire uitgevoerde apparaten met verschillende IEEE 1394 connectoren

4 F/UTP CAT5 kabels

FTPCAT5 Met een geleidend aluminiumfolie afgeschermde patchkabels voor netwerken. Het folie ligt om de 4 paren in deze F/UTP datakabels en beschermt tegen externe elektromagnetische interferentie (EMI) en overspraak (crosstalk).

22 Glasvezel kabels

FIBOPT62 Fiber optic multimode 62.5µm en 125µm duplex patchkabels. Glasvezel kabels voor data en internet toepassingen. De connectoren worden aangeduid met LC, SC of ST.

8 HDMI aansluit kabels

HDMI Aansluit kabels met aan beide uiteinden een mannelijke HDMI connector

1 HDMI converters

HDMICON Actieve omzetters van en naar HDMI

3 HDMI/DVI adapters

HDMIACC Passieve omzetters met aan tenminste één uiteinde een HDMI of DVI connector en het andere uiteinde een andere connector

3 HDMI naar DVI kabels

HDMID Aansluit kabels met aan het ene uiteinde een HDMI connector en het andere uiteinde een DVI connector

1 IDE kabels

COMKAIDE Bandkabels met gemonteerde IDC (Insulation Displacement Connector) stekkers voor betrouwbare parallele dataoverdracht. Deze meeraderige flat kabels kunnen zowel met vrouwelijke als mannelijke connectoren zijn uitgevoerd.

7 Internationale voedings kabels

KABPWINT Internationale netsnoeren met IEC60320 stekkers

5 Interne voedingskabels

KABINTER Interne computer aansluit- en verlengkabels voor voeding en data maar ook splitters en verlopen voor bijvoorbeeld aansluiten van een hardeschijf of videokaart

2 KVM kabels

KABELKVM Gecombineerde Keyboard-, Video- en Muiskabels

4 Modulaire kabel

RJKABEL Modulaire kabel aan de meter.

5 Modulaire kabels

RJKABELS Modulaire kabels voor analoge telefonie (POTS) en voor ISDN

6 Modulaire netwerk connectoren

RJ45CON Modulaire connectoren voor netwerkkabels ook wel bekend als RJ45 (8P8C) connectoren. Deze connectoren worden gebruikt voor UTP, STP of FTP kabel aansluitingen.

8 Modulaire telefoon connectoren

RJ11CON Modulaire connectoren voor telefonie ook wel bekend als RJ connectoren. RJ10 wordt gebruikt voor telefoonhoorns, RJ11 voor de aansluiting tussen toestel en wanddoos en RJ12 is een variant van de RJ11 maar met 6 aansluitpunten.

3 Monitor beugels

MONISTEU Bureausteunen voor één of meerdere monitoren waarmee een ergonomische en ruimtebesparende werkplek kan worden gecreëerd. De in hoogte verstelbare monitorarmen zijn kantel en/of zwenkbaar. Hiermee kan de ideale werkhouding worden gevonden.

7 Muizen

COMPMUI Computer muizen en muismatten voor dagelijks gebruik. Van compacte draadloze muizen tot bedrade gaming muizen zijn hier te vinden, evenals verschillende trackball systemen.

5 Netspanning verlopen

ELEKVERL Kabels en stekkers om verschillende standaard netspanning aansluitingen om te zetten naar andere standaard connectoren, waarbij er niets verandert aan de uitgangsspanning; alleen de connector wordt omgezet naar een andere standaard.

1 Netwerk gereedschap en testers

KABELTES Gereedschap en kabel testers voor gebruik bij Netwerk en UTP kabel (Unshielded Twisted Pair)

1 Netwerk-switches

SWITCHES Switches voor het uitbreiden van het aantal netwerkaansluitingen. De poorten van de netwerkswitches zijn autosens waarmee de poorten automatisch herkennen of ze als in- of uitgang worden gebruikt.

1 Onderhoudsproducten

ONDERCOM Schoonmaak en beschermartikelen voor cd's, beeldschermen etc..

4 Patchpanels

PATCHPAN RJ45 Patchpanels 19 en 10 inch voor het maken van meerdere netwerk UTP aansluitingen. De netwerkkabel wordt op LSA blokjes afgemonteerd en zorgt hiermee voor een betrouwbare connectie.

1 Power over ethernet adapters

POE Adapters voor power over ethernet (PoE). Sommige IP camera's ondersteunen PoE en kunnen worden gevoed via de netwerk aansluiting. Let er voor aanschaf op dat de netwerk camera dit daadwerkelijk ondersteunt.

1 Printer kabels

PRINTER printerkabels voor het aansluiten van een parallele 25 polige computerstekker naar 36 polige printerstekker (IEEE 1284 connector)

6 PS/2 kabels

PS2 Aansluit- en verlengkabels voor computers met een PS/2 seriële aansluiting voor de muis en het toetsenbord. De PS/2 connector is een mini DIN connector met zes aansluitingen.

2 RJ45 op- & inbouw-materiaal

RJ45MONT RJ45 op- en inbouwdozen voor UTP, FTP en ISDN.

10 SATA kabels

COMATA (S)ATA ((Serial) Advanced Technology Attachment) kabels.

14 S/FTP CAT6a kabels

UTPCAT6A S/FTP-patchkabels (Screened Foiled Twisted Pair). Deze patchkabels hebben folie om de getwiste aderparen en om het aderparen pakket. CAT6A netwerkkabels zijn geschikt voor 10Gbit/s netwerken over een lengte tot 100m.

10 S/FTP CAT6 kabels

SFTP Met een geleidende aluminium folie afgeschermde patchkabels voor netwerken. De folie ligt om ieder aderpaar en om alle 4 de aderparen in deze S/FTP datakabels en beschermt tegen externe elektromagnetische interferentie (EMI) en overspraak (crosstalk).

1 Sprays & vloeistoffen

TOOLSPRA Middelen ten behoeve van reparatie en onderhoud. U vindt hier onder andere reinigingssprays, kontakt sprays, vries sprays, pers lucht en smeer sprays.

13 Sub-D aansluit kabels

RS232A Aansluitkabels (male - male of female - female) met Sub-D connectoren voor oa RS232 Seriële verbindigen

8 Sub-D nulmodem kabels

RS232N Serieële nulmodem kabels met Sub-D connectoren voor communicatie waarbij het RX en TX signaal gekruist zijn.

16 Sub-D verleng kabels

RS232V Verlengkabels (male - female) met Sub-D connectoren voor oa RS232 Seriële verbindigen

3 Universele laptop voedingen

UNILAPTO Universele adapters voor laptops, netbooks en notebooks. Let op het vermogen. Voor een laptop van 19 V en 3,74 A heeft u bijvoorbeeld een voeding van minimaal 19 × 3,74 = 71,06 W nodig. Een 90 W laptopvoeding is dan verstandig.

8 USB A - A kabels

USBAA USB Kabels waarvan de connector aan beide kanten identiek is. Denk hierbij aan een aansluitkabel om randapparatuur met elkaar te verbinden.

11 USB A - B kabels

USBAB Kabels voor het aansluiten van apparaten met USB-A naar een USB-B connector. Voor het aansluiten van randapparatuur zoals een (3D)printer of een externe HDD of SSD op een computer, maar ook om je favoriete microcontroller te kunnen programmeren.

2 USB C aansluit kabels

USBAC USB aansluitkabels waarbij USB-C verloopt naar een eerdere versie van USB Hiermee kunnen voorgaande versies worden aangesloten op apparatuur waar USB-C de standaard is.

1 USB cardreaders

USBCARD Externe USB geheugenkaartlezers en USB hubs

2 USB C - C kabels

USBCC USB-C Kabels om apparaten die op een USB type-C interface aangesloten kunnen worden van een zeer hoge overdrachtssnelheid kunnen voorzien, of gewoonweg lekker snel op te kunnen laden.

10 USB C converters

USB3ACD Adapters welke verschillende signalen van en naar USB-C om kunnen zetten, denk hierbij aan Displayport, HDMI, Power, USB, Ethernet en VGA adapters.

10 USB Micro kabels

USBMICRO Micro USB aansluitkabels om telefoons met deze aansluiting op te kunnen laden, maar ook om microcontrollers en microcomputers te programmeren. Met de USB 3 variant van deze veelzijdige connector zijn externe 2.5" harde schijven uit te lezen.

6 USB Mini kabels

USBMINI Mini USB aansluit kabels voor het laden van oudere spelconsole controllers, de Arduino Nano en nog vele andere apparaten.

2 USB On-The-Go kabels

COMUSBGO Verloop en aansluitkabels om een device als muis, toetsenbord of USB geheugen stick, aan te sluiten op de USB aansluiting van smartphones en tablets die OTG ondersteunen en zo als host kunnen dienen (zoals een PC).

4 USB switches en hubs

USBHUB Oplossingen voor als je meer USB aansluitingen nodig hebt.

13 USB verlengkabels

USBVERLE USB verlengkabels in diverse lengtes. Handig als de bestaande USB aansluitkabel net wat te kort is. U kunt uw kabel tot maar liefst vijf meter verlengen met een passieve verlengkabel. Is vijf meter ook nog te kort? Dan is een actieve verlengkabel nodig.

1 USB verloopstekkers

USBVERLO USB verloop- en koppelpluggen om verschillende type USB aansluit mogelijkheden met elkaar te combineren. Standaard worden de voeding en data lijnen één op één omgezet.

5 UTP CAT5E kabels

UTPCAT5 Rechte UTP-patchkabels (Unshielded Twisted Pair).

19 UTP CAT6 kabels

UTPCAT6 Rechte Gigabit UTP-patchkabels (Unshielded Twisted Pair).

19 UTP CAT6 Slimline kabels

UTPCAT6S Rechte Gigabit UTP-patchkabels (Unshielded Twisted Pair) met een buitendiameter van 3.8mm. Deze Slimline netwerkkabels zijn uiterst geschikt voor verwerking in pachtkasten vanwege hun buitendiameter, dit bevordert een betere luchtstroom.

76 UTP CAT6 snagless kabels

UTPSNAGG CAT6 patchkabels uitgevoerd met een lipbeschermer (ook wel snagless genoemd). Deze lipbeschermer zorgt, naast een betere trekontlasting, er ook voor dat u de connector makkelijk kunt loskoppelen.

13 UTP kruis kabels

UTPCROSS Gekruiste UTP-patchkabels (Unshielded Twisted Pair) en S-FTP-patchkabels (Shielded Foil Twisted Pair)

3 UTP splitters en koppelingen

UTPSPLIT Splitters om meerdere signalen over één UTP-kabel te transporteren. Let er hierbij op dat de maximale snelheid lager is dan bij een enkele kabel. Gebruik in dergelijke gevallen een Switch. Koppelingen om twee netwerkkabels met elkaar te verbinden

56 U/UTP CAT6a kabels

UTPCAT6U U/UTP-patchkabels (Unshielded Twisted Pair). Deze patchkabels hebben getwiste aderparen. CAT6A netwerkkabels zijn geschikt voor 10Gbit/s netwerken over een lengte tot 100m.

3 Vaste telefonie accessoires

TELEACCE Accessoires voor de vaste telefoon aansluiting zoals telefoonsplitters, ISDN splitters, kabels en verlopen.

1 Verdeelstekkers

ELEKTST Schakelbare en niet schakelbare doorsteek netspanningstekkers om één of meerdere stekkers op één stopcontact aan te sluiten. Met de schakelbare versies kunnen de aangesloten apparaten tevens aan en uit worden geschakeld.

15 VGA aansluit kabels

VGAMM VGA-kabels met twee male connectoren.

10 VGA verleng kabels

VGAMF VGA-kabels met een male en een female connector.

1 WiFi verloopstekkers

WIFI WiFi verloopconnectoren en verlengkabels voor de 2.4 ~ 5.2Ghz antennes.


Mastodon
Instagram