Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Seeed

Verschillende hardware oplossingen voor vele verschillende toepassingen.

1 Bewegings modules

MODBEW Modules om verschillende vormen van beweging te detecteren zoals PIR sensoren, afstandssensoren, sensoren voor het meten van acceleratie of versnelling en meerassige gyroscopen. Deze sensormodules zijn geschikt voor gebruik met de Raspberry Pi en Arduino.

2 Communicatie modules

MODCOM Modules om communicatie via Bluetooth, RFID, SPI, I2C, LORA, USB, RS232, D-Sub DMX of WiFi mogelijk te maken, met of zonder optische scheiding, en break out boards voor gemakkelijke aansluiting met developer boards zoals de Raspberry Pi en Arduino.

1 Display modules

MODDISP LCD en TFT displaymodules, 7 segment modules en OLED modules waarbij protocollen als SPI en I2C gebruikt worden. De modules kunnen worden gebruikt voor decimale en grafische weergave bij o.a. Raspberry en Arduino projecten.

2 Experimenteer sets

EXPERIME Diverse experimenteer sets elektro en elektronika

1 Gas sensoren

GASSENS verschillende sensoren die verschillende soorten gas meten. Deze gassensoren kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor het monitoren van gasniveaus.

1 Input modules

MODING Ingangmodules de gebruikt kunnen worden om developer boards te regelen en triggers te kunnen geven om bepaalde acties uit te voeren.

2 IOT developer boards

IOTDEV Microcontroller ontwikkel boards voor IOT (Internet Of Things) toepassingen. Deze boards kunnen verbinding maken met WiFi of LoRa netwerken en zijn te programmeren met onder andere de Arduino IDE.

1 Linkit developer boards

DEVLINK Ontwikkelboards die compatibel zijn met Arduino.

1 Omgevings modules

MODOMG Modules met sensoren voor het meten van gassen, temperatuur, luchtvochtigheid en detecteren van bliksem in de directe omgeving. Met deze modules is het ook mogelijk om gassen als koolstof mono- en dioxide, methaan en butaan en zelfs alcohol te meten.

1 Power over ethernet adapters

POE Adapters voor power over ethernet (PoE). Sommige IP camera's ondersteunen PoE en kunnen worden gevoed via de netwerk aansluiting. Let er voor aanschaf op dat de netwerk camera dit daadwerkelijk ondersteunt.

1 Raspberry Pi accessoires

RSPIACC Voedingen, beeldschermen, camera's, geheugenkaarten, heatsinks en connectoren voor de Raspberry Pi.

4 Raspberry Pi shields

RSPISHD Shields die zijn gemaakt om rechtstreeks op de GPIO pinnen van een Raspbery te plaatsen. Dit zijn compacte modules, of HAT's (Hardware Added on Top) zoals motoraansturing, grafische weergave en andere algemene toepassingen.

2 Sensoren

OVERSENS Diverse sensoren

2 Terminal en pinheader modules

MODTERM Modules met headers of terminal blocks die het eenvoudig maken connectoren als USB en Serieel, via een schroef verbinding of met pinheaders op een breadboard te gebruiken.


Mastodon
Instagram