Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Multicomp

Passieve componenten, connectoren, schakelaars, ventilatoren en andere elektronica

1 0,2W 1% weerstanden

RESISM05 Metaalfilm weerstanden met een tolerantie van 1% die een warmtedissipatie van 0.2W hebben. Van 1E tot 10M volgens de E-24 reeks. Worden per 100 geleverd.

15 2N transistors

TRANS2N Transistors van het 2N type

11 2W 5% weerstanden

RES2WMET Metaal-, draadgewonden en koolfilm weerstanden met een tolerantie van 5% die een maximale warmtedissipatie van 2W hebben.

5 3W draadgewonden weerstanden

RESI3W Keramische weerstanden met een tolerantie van 5 of 10% met een warmtedissipatie van maximaal 3 Watt. Van 0E1 tot 10k volgens de E-12 reeks.

1 5 mm LEDs

LED5MM Light Emitting Diodes met een diameter van 5 mm.

1 Alarmcontacten

ALARMC Raam- en deurcontacten voor alarmsystemen. Normally Closed (NC) zien wij als de ruststand van het contact als de kring gesloten is; de magneet sluit dan het contact.

1 Anti-statisch materiaal

ANTISTAT Anti-statische armbanden, tafelmatten, vloermatten, etc.

4 Automatische print zekeringen

ZEKAUTO1 Zekeringen voor print montage die automatisch resetten na een bepaalde tijd.

1 Batterijhouders

BATHOLO Batterijhouders voor lithium cellen met afwijkende maten zoals knoopcellen of de 18650 cellen.

6 BC transistors

TRANSBC Transistors van het BC type zijn silicium transistors, ze kunnen zowel PNP als NPN zijn. Deze worden ook wel general purpose of allround transistors genoemd. Ze zijn voornamelijk geschikt in het audio frequentie bereik (20 - 20.000Hz).

6 BD transistors

TRANSBD Transistors van het BD type zijn silicium transistors, ze kunnen zowel PNP als NPN zijn. Het zijn power transistors, wat inhoudt dat ze gemaakt zijn om te schakelen (òf open òf dicht). Geschikt voor in voeding (power) toepassingen.

1 Behuizingen accessoires

BEHASS Accessoires voor behuizingen

3 BU transistors

TRANSBU Transistors van het BU type. BU is de type aanduiding voor NPN transistors die gemaakt zijn voor hoge spanningen. Vroeger werden ze voornamelijk gebruikt in de horizontale afbuig circuits van CRT schermen.

3 DC motoren

MOTDC Motoren die draaien wanneer er een gelijkspanning op wordt aangesloten zoals PMDC motoren, vibratiemotoren, lineaire actuatoren en transmissiemotoren.

1 DIN mini-connectoren

DINMINI Ronde pluggen met twee of meerdere aansluitingen voor de overdracht van geluid, beeld of data. Deze stekkers worden vaak meerpolig uitgevoerd.

2 Fast recovery diodes

DIODEFR Diodes met snelle herstel tijden tot 100nS. De hoge flanksteilheid bij deze diodes maakt ze geschikt voor het gebruik in schakelende voedingen waar hogere frequenties worden gebruikt bij het omzetten van spanning.

3 FME verloopstekkers

FMEVRL Mannelijke en vrouwelijke For Mobile Equipment (FME) verlopen.

2 Gelijkrichtbruggen

DIODEBRU Brug-gelijkrichters (ook wel gelijkrichter) worden gebruikt om van een wisselspanning gelijkspanning te maken. Door een schakeling van vier diodes wordt elke wisselspanningsperiode positief gemaakt, dit resulteert in een ongestabiliseerde gelijkspanning.

1 Keramische zekeringen

ZKSKER Traag en snel reagerende smeltveiligheden. Buiszekering waarbij het huis uit keramiek bestaat en beter dan glaszekering bestand zijn tegen hogere kortsluitstromen.

1 Lithium Ion accu's

LITHION Lithium Ion accu's (oplaadbaar). Het verschil tussen Lithium Ion/polymeer accu's is de gebruikte elektrolyt, zo word een vloeibare elektrolyt bij Lithium Ion accu's gebruikt en een vaste elektrolyt voor Lithium Polymeer accu's.

1 Lithium knoopcel batterijen

LITHIUM Lithium batterijen

3 Membraan schakelaars

MEMBSCHA Membraan schakelaars (bouton maak) ook wel bekend als TACT schakelaars is een kleine schakelaar veel gebruikt in de elektronica.

1 Moment schakelaars

DRUKMOME Momentschakelaars ook wel boutons genoemd. Dit soort schakelaars maakt of -verbreekt het contact zolang ze worden ingedrukt.

1 Multimeter meetsnoeren

MULTIMEE Snoeren voor multimeters. Gewoonlijk met aan een kant een banaanstekker.

1 Netspanning verlopen

ELEKVERL Kabels en stekkers om verschillende standaard netspanning aansluitingen om te zetten naar andere standaard connectoren, waarbij er niets verandert aan de uitgangsspanning; alleen de connector wordt omgezet naar een andere standaard.

2 Pico zekeringen

ZKFPF PicoFuse zekeringen (weerstand model)

1 Print kroonsteen connectoren

PKR Schroefklemmen om draad of snoer eenvoudig te monteren op een printplaat. Deze PCB kroonstenen worden geleverd met draadbescherming voor snoer met een massieve en soepele kern en zonder draadbescherming voor montage draad.

9 Radiale 105 °C elco's

ELCORA10 Staande elektrolytische condensatoren voor een hogere maximum werktemperatuur en geschikt voor gebruik in schakelende voedingen.

7 Radiale 85 °C elco's

ELCORA85 Deze Elco's zijn beter geschikt voor LF toepassingen, bv. audio.

1 Radiale bipolaire elco's

ELCORABI Bipolaire Electrolytische condensatoren (staand model)
Geschikt voor audio toepassingen (filters).

1 Raspberry Pi accessoires

RSPIACC Voedingen, beeldschermen, camera's, geheugenkaarten, heatsinks en connectoren voor de Raspberry Pi.

2 Raspberry Pi behuizingen

RSPIBEH Behuizingen voor Raspberry developer boards

1 Schakelaar accessoires

SCHACES Kapjes en afdekkappen voor diverse schakelaars om het bediengemak te vergroten of om de schakelaar een waterdicht jasje te geven.

6 Schottky diodes

DIODESCH Schottky diodes heb een lagere spanningsval en schakelen sneller dan normale diodes maar hebben wel een hogere inverse stroom.

1 Schuif schakelaars

SCHSCHAK Schakelaars waarbij verbinding gemaakt of verbroken wordt door het verschuiven van een knop. Schuifschakelaars hebben het voordeel te opzichte van andere schakelaars dat ze meer dan twee of drie standen kunnen hebben.

1 SIBAT/multilayer condensatoren

CONDSIB SIBATIT of ceramische meerlagen condensatoren zijn bijzonder geschikt voor bypass en filter toepassingen.
De condensator combineert kleine afmetingen met een lage dissipatiefactor en een laag verlies bij een breed frequentiebereik.

16 SMD 0805 weerstanden

SMDR0805 SMD (Surface Mounted Device) weerstanden met afmetingen 2,0 x 1,25 mm

10 SMD 1206 weerstanden

RESISMD SMD (Surface Mounted Device) weerstanden met afmetingen 3,2 x 1,6 mm

8 SMD condensatoren

SMDCOND SMD condensatoren

1 SMD elco's

ELCOSMD Electrolytische condensatoren voor SMD montage

1 SMD transistors

TRANSMD Transistoren in SMD behuizingen.

2 SMD zekeringen

ZKSSMD SMD zekeringen

2 Smoor spoelen

SMSPOEL Smoorspoelen klein en groot

1 Tantaal elco's

ELCOTANT Elektrolytische condensatoren op basis van Tantaal (in plaats van Aluminium). Tantalium condensatoren hebben een brandvertragende behuizing, een lage impedantie en -lekfactor en kleinere behuizingen.

3 Thermische schakelaars

CLIXON Bimetaal thermostaten voor het schakelen en beveiligen tegen te hoge of lage temperaturen. De hysterese is het verschil tussen in- en uitschakelen temperatuur.

5 TIP transistors

TRANSTIP Transistors van het TIP (Texas Instruments Power Transistor) type

5 Transistors

TRANSDIV Overige transistor types

1 TVS diodes

TRANSORB TVS (Transient Voltage Suppression) diodes, ook wel bekend onder de merknamen Transzorb en Transil , zijn diodes die worden gebruikt om spanningspieken te onderdrukken. Ze zijn leverbaar in bidirectionele en unidirectionele uitvoering.

2 Vergrendelende schakelaars

DRUKSW Vergrendelde drukschakelaars. Deze maken of verbreken het contact als ze worden ingedrukt en blijven in die positie staan totdat ze nogmaals worden ingedrukt.

5 Weerstanden

DIVRES Overige weerstanden met afwijkende waardes, formaat en/of materiaal.

4 XLR mini-connectoren

XLR307 3, 4, polig Mini-XLR


Mastodon
Instagram