Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Brennenstuhl

Schakelbare stekkerdozen, verlengsnoeren en beveiligingen voor netspanning toepassingen.

3 Beveiligde stekkerdozen

BEVTCD Randaarde doorsteek stekkers en schakelbare verdeeldozen met overspanningsbeveiliging of aardlekbeveiliging. Voor het functioneren van de beveiliging is het essentieel dat de stekkerdoos op een randaarde stopcontact wordt aangesloten.

1 Geaarde verlengkabels

KABTCD Verlengsnoeren voor netspanning met randaarde met Shuko of CEE stekkers.

6 Monteerbare stekkerdozen

PROTCD Professionele contactdozen met verschillende montagemogenlijkheden, denk hierbij aan 19" racks, bureausystemen en verschillende koppelbare stekkerdozen.

8 Netspanning verlopen

ELEKVERL Kabels en stekkers om verschillende standaard netspanning aansluitingen om te zetten naar andere standaard connectoren, waarbij er niets verandert aan de uitgangsspanning; alleen de connector wordt omgezet naar een andere standaard.

1 Power LED zaklampen

ZLPWRLD HighPower zaklampen en schijnwerpers met PowerLEDs. Heel zuinig, robuust, duurzaam en erg veel licht!

1 Rook- & Gasmelders

ROOKGAS Melders voor schadelijke gassen, maar ook optische rookmelders welke alarm geven bij detectie van rookontwikkeling. Een koolmonoxide detector alarmeert bij hoge/levensbedreigende concentraties CO. Koppelbare detectoren vormen een gezamenlijk netwerk.

8 Schakelbare stekkerdozen

OFFICTCD Tafelcontactdozen met verlichte schakelaar voor het snel aan of uit schakelen van meerdere verbruikers. De stekkerdozen zijn voorzien van een snoer met aangegoten randaarde stekker.

2 Schakelklokken en energie meters

HOMEENER Tijdschakelklokken en energie verbruiksmeters. Voor het schakelen en meten van elektrische apparaten. Een energiemeter geeft een indicatie van het energieverbruik van de aangesloten apparatuur.

2 USB netspanning laders

VOEDUSB Voedingen om van netspanning naar USB voor het opladen van al je USB (Power Delivery) apparaten.

1 Verdeelstekkers

ELEKTST Schakelbare en niet schakelbare doorsteek netspanningstekkers om één of meerdere stekkers op één stopcontact aan te sluiten. Met de schakelbare versies kunnen de aangesloten apparaten tevens aan en uit worden geschakeld.


Mastodon
Instagram