Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Computer kabels

Computerkabels voor zowel intern als extern gebruik. Voor extern gebruik zijn het DVI, VGA, USB, Firewire, SUB-D, PS2 en SMA kabels. Voor het intern gebruik zijn het IDE, SATA en voedingskabels.

DVI kabels

DVID DVI-D, DVI-A en DVI-I kabels voor het aansluiten van monitoren en verloopkabels/adapters van DVI-A naar VGA en DVI signaal splitters om het beeld over meerdere monitoren te kunnen verdelen. Geluid wordt op DVI niet ondersteund.

1 FME kabels

FMEKAB Aansluit- en verlengkabels met 50 Ω For Mobile Equipment (FME) connectoren. De kabels zijn geschikt voor frequenties tot 200 MHz.

10 IDE kabels

COMKAIDE Bandkabels met gemonteerde IDC (Insulation Displacement Connector) stekkers voor betrouwbare parallele dataoverdracht. Deze meeraderige flat kabels kunnen zowel met vrouwelijke als mannelijke connectoren zijn uitgevoerd.

24 Interne voedingskabels

KABINTER Interne computer aansluit- en verlengkabels voor voeding en data maar ook splitters en verlopen voor bijvoorbeeld aansluiten van een hardeschijf of videokaart

2 KVM kabels

KABELKVM Gecombineerde Keyboard-, Video- en Muiskabels

1 Printer kabels

PRINTER printerkabels voor het aansluiten van een parallele 25 polige computerstekker naar 36 polige printerstekker (IEEE 1284 connector)

8 PS/2 kabels

PS2 Aansluit- en verlengkabels voor computers met een PS/2 seriële aansluiting voor de muis en het toetsenbord. De PS/2 connector is een mini DIN connector met zes aansluitingen.

17 SATA kabels

COMATA (S)ATA ((Serial) Advanced Technology Attachment) kabels.

21 SMA kabels

SMAKAB Aansluitkabels, verlengkabels en verloopkabels met SMA en SMA RP connectoren.

Sub-D kabels

RS232 Verleng- en aansluitkabels met Sub-D connectoren

USB- & Firewire-kabels

USBFIRE USB en Firewire aansluitkabels voor verschillende toepassingen, om je bestaande USB-kabel te verlengen of om een apparaat via USB van voeding te voorzien.

VGA kabels

VGAKABEL VGA (Video Graphics Array) aansluit- en verlengkabels.


Mastodon
Instagram