Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Verdeeldozen en haspels

Stekkerdozen en kabelhaspels voor het veilig verdelen en verlengen van de netspanning.

7 Beveiligde stekkerdozen

BEVTCD Randaarde doorsteek stekkers en schakelbare verdeeldozen met overspanningsbeveiliging of aardlekbeveiliging. Voor het functioneren van de beveiliging is het essentieel dat de stekkerdoos op een randaarde stopcontact wordt aangesloten.

5 Kabel- & Snoerhaspels

ELECHASP Kabelhaspels of kabelboxen waarmee langere lengtes verlengsnoer eenvoudig opgerold en getransporteerd kunnen worden. Om het maximale vermogen te kunnen gebruiken dient de kabel bij gebruik volledig afgerold te worden.

18 Monteerbare stekkerdozen

PROTCD Professionele contactdozen met verschillende montagemogenlijkheden, denk hierbij aan 19" racks, bureausystemen en verschillende koppelbare stekkerdozen.

28 Schakelbare stekkerdozen

OFFICTCD Tafelcontactdozen met verlichte schakelaar voor het snel aan of uit schakelen van meerdere verbruikers. De stekkerdozen zijn voorzien van een snoer met aangegoten randaarde stekker.

10 Stekkerdozen

ELEKTCD Verdeeldozen voor netspanning voorzien van een snoer met aangegoten randaarde stekker.

6 Stekkerdozen zonder snoer

MASTERSL Verdeeldozen voor netspanning waaraan zelf kabel kan worden gemonteerd.

14 Verdeelstekkers

ELEKTST Schakelbare en niet schakelbare doorsteek netspanningstekkers om één of meerdere stekkers op één stopcontact aan te sluiten. Met de schakelbare versies kunnen de aangesloten apparaten tevens aan en uit worden geschakeld.


Mastodon
Instagram