Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Netwerk kabels

Voorgemonteerde datakabels voor het aansluiten van apparatuur op een netwerk of internet. Bij snagless netwerkkabels is de ver- en ont-grendelende lip voorzien van een bescherming. Daarnaast ISDN kabels, splitters en koppelingen voor UTP netwerk kabels.

4 F/UTP CAT5 kabels

FTPCAT5 Met een geleidend aluminiumfolie afgeschermde patchkabels voor netwerken. Het folie ligt om de 4 paren in deze F/UTP datakabels en beschermt tegen externe elektromagnetische interferentie (EMI) en overspraak (crosstalk).

28 Glasvezel kabels

FIBOPT62 Fiber optic multimode 62.5µm en 125µm duplex patchkabels. Glasvezel kabels voor data en internet toepassingen. De connectoren worden aangeduid met LC, SC of ST.

7 Modulaire kabels

RJKABELS Modulaire kabels voor analoge telefonie (POTS) en voor ISDN

14 S/FTP CAT6a kabels

UTPCAT6A S/FTP-patchkabels (Screened Foiled Twisted Pair). Deze patchkabels hebben folie om de getwiste aderparen en om het aderparen pakket. CAT6A netwerkkabels zijn geschikt voor 10Gbit/s netwerken over een lengte tot 100m.

15 S/FTP CAT6 kabels

SFTP Met een geleidende aluminium folie afgeschermde patchkabels voor netwerken. De folie ligt om ieder aderpaar en om alle 4 de aderparen in deze S/FTP datakabels en beschermt tegen externe elektromagnetische interferentie (EMI) en overspraak (crosstalk).

8 S/FTP CAT7 kabels

SFTP7 PiMF (Pair in Metal Foill) netwerk patchkabels waarbij de folie om ieder aderpaar en alle 4 de aderparen ligt. De folie in S/FTP datakabels beschermt tegen EMI en overspraak Deze patchakabels hebben met een data doorvoersnelheid tot 1Ghz.

7 UTP CAT5E kabels

UTPCAT5 Rechte UTP-patchkabels (Unshielded Twisted Pair).

19 UTP CAT6 kabels

UTPCAT6 Rechte Gigabit UTP-patchkabels (Unshielded Twisted Pair).

19 UTP CAT6 Slimline kabels

UTPCAT6S Rechte Gigabit UTP-patchkabels (Unshielded Twisted Pair) met een buitendiameter van 3.8mm. Deze Slimline netwerkkabels zijn uiterst geschikt voor verwerking in pachtkasten vanwege hun buitendiameter, dit bevordert een betere luchtstroom.

76 UTP CAT6 snagless kabels

UTPSNAGG CAT6 patchkabels uitgevoerd met een lipbeschermer (ook wel snagless genoemd). Deze lipbeschermer zorgt, naast een betere trekontlasting, er ook voor dat u de connector makkelijk kunt loskoppelen.

13 UTP kruis kabels

UTPCROSS Gekruiste UTP-patchkabels (Unshielded Twisted Pair) en S-FTP-patchkabels (Shielded Foil Twisted Pair)

11 UTP splitters en koppelingen

UTPSPLIT Splitters om meerdere signalen over één UTP-kabel te transporteren. Let er hierbij op dat de maximale snelheid lager is dan bij een enkele kabel. Gebruik in dergelijke gevallen een Switch. Koppelingen om twee netwerkkabels met elkaar te verbinden

56 U/UTP CAT6a kabels

UTPCAT6U U/UTP-patchkabels (Unshielded Twisted Pair). Deze patchkabels hebben getwiste aderparen. CAT6A netwerkkabels zijn geschikt voor 10Gbit/s netwerken over een lengte tot 100m.


Mastodon
Instagram