Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web https://www.okaphone.nl/

Trafo's

Ringkern-, print-, regel-, verhuis- en hoogspannings-transformatoren

46 ≥ 500W ringkern trafo's

TRAFOR50Ringkern transformatoren met grote vermogens. Deze transformatoren dienen naast een trage zekering altijd voorzien te worden van een "soft-start" schakeling, bijvoorbeeld twee NTC's.

117 < 500W ringkern trafo's

TRAFOR20Ringkern transformatoren voor primaire spanningen van 230V of 2x 115V. Secundair zijn deze transformatoren uitgevoerd met twee gelijke secundaire wikkelingen die in serie (dubbele spanning) of parallel (dubbel vermogen) geschakeld kunnen worden.

6 Buizentechniek trafo's

TRAFOBARingkern transformatoren voor de hoogspanning, gloeispanning en uitgangsimpedantie aanpassingen in buizenversterkers.

13 Chassis trafo's

TRAFOPRTransformatoren geschikt voor chassis montage.

16 Impedantie trafo's

TRAFOIMPTransformatoren die gebruikt worden om een impedantie verschil te creëren of op te lossen.

8 Lijn trafo's

TRAFOLIJLijntransformatoren zijn ontworpen voor het overbrengen van grote vermogens over lange relatief dunne kabels. Ook kunnen op dit systeem meerdere luidsprekers parallel worden aangesloten, zolang het totale vermogen onder het vermogen van de trafo ligt.

118 Print trafo's

TRAFOCHTransformatoren geschikt voor print montage.

8 Vlak trafo's

TRAFOVLRingkern transformatoren ingekapseld en daardoor geschikt voor print montage. Vlak transformatoren zijn het met 2 * 115volt ingangen die in serie als 230volt ingang gebruikt kunnen worden uitgerust

22 Koper wikkeldraad

WIKKELDKoperdraad met een transparante isolatie van 0,1 tot 1,5 mm dik. Dit zogeheten koper-lakdraad wordt gebruikt om zelf spoelen en transformatoren te winden. Met een ferriet staaf kan er bijvoorbeeld een ontvangstspoel van gemaakt worden.