Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Actieve componenten

IC's, Displays, LED's, transistors, diodes en alle andere actieve twee-, drie- en meer-potertjes.

9 DC-DC & AC-DC modules

VOEDMODU Diverse modules om gelijk- of wisselspanning om te zetten naar gelijkspanning. Door de hoge efficiëntie ideaal in situaties waar weinig verlies mag voorkomen.

Diodes

DIODE Diodes en andere actieve twee-poters.

Displays

DISPLAY Uit zeven of meer LED's bestaande displays en LCD-displays (Liquid-crystal) voor de weergave van eenvoudige of complexere tekens met of zonder verlichting.

Elektronenbuizen en buisvoeten

BUIZEN Elektronen buizen & voeten

FET's

FETS Field Effect Transistors

24 Foto transistors en diodes

FOTOTRDI Foto transistors en diodes voor het detecteren van licht.

4 Halfgeleider-assortimenten

ASSORTIM Assortimenten met een basisvoorraad actieve componenten zoals transistoren en diode's. Deze onderdelen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt bij het experimenteren met elektronica en microcontrollers als de Raspberry en Arduino.

IC's

IC Intergrated circuit's die bestaan uit complexe schakelingen van meerdere actieve en passieve componenten. Deze geïntegreerde schakelingen kunnen voor zowel meervoudige als eenvoudige functies worden ingezet.

LEDs

LED Halfgeleiders die licht afgeven wanneer er stroom in de juiste richting wordt gestuurd. De kleur van het monochromatische licht dat Light Emitting Diodes uitstralen hangt af van het gebruikte halfgeleidermateriaal.

102 Optocouplers

OPTO Optocouplers kunnen worden gebruikt om signalen galvanisch te scheiden en zo schakelingen te beveiligen.

27 Thyristoren

THYRIS Halfgeleiders die grote vermogens bij hoge gelijkspanningen met relatief weinig verlies kunnen schakelen. Thyristoren moeten bij grotere vermogens wel gekoeld worden.

Transistors

TRANSH De belangrijkste bouwstenen voor computers en vele andere elektronische schakelingen. Van het schakelen van spanningen tot het sturen van stromen. Daarnaast zijn er de IGBT's die de eigenschappen van transistoren en MOSFET's combineren.

73 Triacs

TRIAC Triacs (triode for alternating current), schakelelementen om grote vermogens bij hoge wisselspanningen te schakelen.


Mastodon
Instagram