Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

USB- & Firewire-kabels

USB en Firewire aansluitkabels voor verschillende toepassingen, om je bestaande USB-kabel te verlengen of om een apparaat via USB van voeding te voorzien.

6 Firewire kabels

FIREWIRE Firewire kabels voor het aansluiten van met firewire uitgevoerde apparaten met verschillende IEEE 1394 connectoren

9 USB A - A kabels

USBAA USB Kabels waarvan de connector aan beide kanten identiek is. Denk hierbij aan een aansluitkabel om randapparatuur met elkaar te verbinden.

13 USB A - B kabels

USBAB Kabels voor het aansluiten van apparaten met USB-A naar een USB-B connector. Voor het aansluiten van randapparatuur zoals een (3D)printer of een externe HDD of SSD op een computer, maar ook om je favoriete microcontroller te kunnen programmeren.

24 USB C aansluit kabels

USBAC USB aansluitkabels waarbij USB-C verloopt naar een eerdere versie van USB Hiermee kunnen voorgaande versies worden aangesloten op apparatuur waar USB-C de standaard is.

6 USB camerakabels

USBCAMK USB aansluitkabels voor verschillende cameramerken.

13 USB C - C kabels

USBCC USB-C Kabels om apparaten die op een USB type-C interface aangesloten kunnen worden van een zeer hoge overdrachtssnelheid kunnen voorzien, of gewoonweg lekker snel op te kunnen laden.

26 USB Micro kabels

USBMICRO Micro USB aansluitkabels om telefoons met deze aansluiting op te kunnen laden, maar ook om microcontrollers en microcomputers te programmeren. Met de USB 3 variant van deze veelzijdige connector zijn externe 2.5" harde schijven uit te lezen.

10 USB Mini kabels

USBMINI Mini USB aansluit kabels voor het laden van oudere spelconsole controllers, de Arduino Nano en nog vele andere apparaten.

6 USB open einde kabels

USBOPEN Kabels met een USB connector aan de ene zijde en twee losse draden aan de andere zijde van de kabel. Bij deze kabels zijn alleen de contacten voor de spanning aangesloten. De twee vertinde draad uiteinden zijn uitstekend te solderen.

29 USB verlengkabels

USBVERLE USB verlengkabels in diverse lengtes. Handig als de bestaande USB aansluitkabel net wat te kort is. U kunt uw kabel tot maar liefst vijf meter verlengen met een passieve verlengkabel. Is vijf meter ook nog te kort? Dan is een actieve verlengkabel nodig.


Mastodon
Instagram