Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Smartlife home automation

Modules om uw eigen huis om te toveren tot een waar smart home. Schakel en bestuur al uw elektronische apparaten via uw mobile device waar u ook bent. De uiterst simpel te installeren modules worden ondersteund door Alexa en Google Home.

19 Smartlife beveiliging

SMARTCAM Camera's en beveiligingsapparaten om van je huis een smart home te maken. Deze apparaten zijn gemakkelijk met WiFi te verbinden en inzichtelijk via uw telefoon in de gaten te houden, zo ben je dus altijd thuis.

6 Smartlife lifestyle

SMARTLS Producten om uw eigen huis om te toveren tot een waar smart home. Schakel en bestuur al uw elektronische apparaten via uw telefoon; waar u ook bent. De uiterst simpel te configureren apparaten worden ondersteund door Alexa en Google Home.

16 Smartlife schakelaars

SMARTMOD Modules die "domme" apparaten slim maken. Koppel deze modules aan je eigen WiFi netwerk en maak zo gemakkelijk van je huis een Smart Home. Deze modules zijn gemakkelijk via spraak, telefoon en door automatische routines in en uit te schakelen.

29 Smartlife verlichting

SMARTLIG Slimme LED Lampen die u aan uw WiFi netwerk kan koppelen. Schakel de lampen gemakkelijk aan of uit door middel van uw telefoon of stem met Alexa of Google Home. Verbind al uw Smartlife producten gemakkelijk met elkaar en maak daarmee uw huis slim.

7 Smartlife Zigbee

SMARTZIG Apparaten welke van het Zigbee RF protocol gebruik maken.
Deze producten zijn via een hub te verbinden met de vertrouwde Smartlife app, hierdoor creëert u een slim netwerk dat niet van buitenaf te bereiken is en zuiniger is dan wifi appar


Mastodon
Instagram