Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web https://www.okaphone.nl/

Real-Time digitale Hybride videorecorder (excl. HDD)

DVR16T2
Bestellen

Velleman

Artikelcode DVR16T2

€ 599,00

incl. 21% BTW

Op voorraad.
Uit voorraad leverbaar.
  • 16 kanalen 
  • Afmetingen 432 × 90 × 326 mm 

Een digitale 16-kanaals HDCCTV videorecorder die het beelds van zowel TVI, analoge als IP-camera's kan opnemen. De videorecorder weet automatisch welke camera aangesloten is. De DVR neemt in frame/D1 of 960H op voor analoge camera's, en 1080P voor max. 9 IP-camera's en alle TVI-kanalen. Deze DVR kan alle kanalen aan 1080P in realtime opnemen en is ONVIF gecertificeerd voor de aangesloten IP Camera. Het ONVIF signaal maakt het systeem compatibel met de voornaamste professionele IP-veiligheidssystemen die ook ONVIF gecertificeerd zijn. Het maken van een back-up kan via USB en het aangesloten netwerk. De DVR heeft diverse opname mogelijkheden, via bewegingswaarneming (veranderingen in het beeld), timer en alarm. Bij ingeschakelde IVS-functie kan men ook de personen tellen via een virtuele muur en één richting registratie. De recorder heeft twee HD video-uitgangen voor VGA (max. 1080P) en HDMI.

Geavanceerde mobiele bewaking kan via gratis EagleEyes-software. Compatibel met iPad®, iPhone®, Android®, BlackBerry®, Windows® Mobile, en Symbian®.

De DVR stuurt de beelden onmiddellijk van het overeenkomstige kanaal naar het ingeschakelde mobiele toestel wanneer het alarm geactiveerd wordt.

  • IP-camera: LAN-poort (max. 9 camera's)
  • video-uitgang: 2 x HDMI & VGA
  • regeling beeldkwaliteit: super best (superieur) - best (best) - high (hoog) - normal (normaal)
  • ondersteuning voor 3 x HDD
  • 8 audio-ingangen, 2 audio-uitgangen (mono)