Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web https://www.okaphone.nl/

Power en UPS uitbreiding

RB-STROMPI2
Bestellen

Raspberry Pi

Artikelcode RB-STROMPI2

€ 36,95

incl. 21% BTW

Op voorraad.
Uit voorraad leverbaar.
  • Spanning 6 … 61 V info
  • Stroom ≤ 3 A

Een uitbreiding voor de Raspberry Pi om reserve power te kunnen leveren bij een stroomuitval. Deze UPS HAT werkt met een ingangsspanning van 6-61 volt om bijvoorbeeld grotere/meerdere batterijen of spanningsvoorzieningen aan te sluiten.

Bovendien krijgt de RPi optioneel een upgrade van de USB-uitgangen naar een high-power USB-aansluiting, om vermogensintensieve apparaten zoals USB-harde schijven onbeperkt te gebruiken.
De geïntegreerde UPS-functie maakt het beveiligen van kritische toepassingen tegen stroomuitval mogelijk. Met behulp van de software voor de Raspberry Pi kan de USV-functie worden bewaakt en kunnen verschillende berichten bij uitval via bijv. e-mail worden verstuurd. Door de gebruikte efficiënte schakelregelaar-oplossing is het bovendien mogelijk de RPi mobiel te gebruiken met behulp van een batterij. Zinvolle uitbreiding van de UPS-modus: nadat de RPi bij stroomuitval veilig door de StromPi is afgesloten, start de nieuwe resetfunctie de RPi automatisch opnieuw op zodra de voedingsspanning weer beschikbaar is. Voor gebruik bij Pi3, verwijder de krimpkous op de pin aan de onderkant van het UPS board.

Geschikt voor :

  • Raspberry Pi A, B, B+, 2B en 3B


Mastodon
Instagram