Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web https://www.okaphone.nl/

Luidsprekerset (ALTO GENESIS SAT)

ALTOGENESISSAT
Bestellen

Visaton

Artikelcode ALTOGENESISSAT

Per 2
€ 289,00

incl. 21% BTW

Te bestellen.
Leverbaar.
  • Vermogen (rms) 80 W info
  • Impedantie 4 Ω
  • Frequentie 110 … 23000 Hz info

Dat je woonkamer niet groot genoeg is voor grote speakers, wil nog niet betekenen dat je niet kunt luisteren naar high-end kwaliteit geluid. Het VISATON subwoofer satelliet systeem, de ALTO GENESIS geeft een geweldige luisterervaring in een kleine ruimte.

Door de subwoofer te scheiden in twee klankkasten (linker en rechter kanaal) wordt de mogelijkheid gecreëerd van het compleet verdekt opstellen van de subwoofer, ergens in de buurt van de bijbehorende satelliet speaker. Aan de andere kant kunnen de twee subwoofers ook zo worden geplaats dat een enkele mono subwoofer ontstaat. De bandpass subwoofer kast bestaat uit een 13cm, lange slag woofer, de WS130S-8ohm. De goed gebalanceerde luidspreker, kast en frequentie karakteristiek maken het mogelijk de subwoofer te scheiden rond 110Hz met een helling van 30dB per octaaf. Een dergelijke helling wordt zelden bereikt zelfs bij actieve subwoofers. De satelliet speakers zijn ook strak afgesneden op het lagere eind van hun frequentiebereik dankzij een geoptimaliseerd cross-over filter. Deze geoptimaliseerde koppel techniek zorgt dat de subwoofer plaatsing niet meer plaats gebonden is.

De kleine satelliet speakers produceren een levendig hoog en gebalanceerd mid en verzorgen de benodigde ruimtelijke kwaliteiten. De "tuning" frequentie ligt op 110Hz.


Mastodon
Instagram