Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web https://www.okaphone.nl/

Bookshelf speaker kit (ARIA MHT)

ARIAMHT
Bestellen

Visaton

Artikelcode ARIAMHT

Per 2
€ 1.299,00

incl. 21% BTW

Te bestellen.
Leverbaar.
  • Vermogen (rms) 40 W info
  • Impedantie 4 Ω
  • Frequentie 65 … 40000 Hz info

De ARIA MHT is een variant van de populaire kleinere ARIA bookshelf speakers. In plaats van uitgerust te zijn met een stoffen dome luidspreker, Is de ARIA MHT uitgevoerd met de uitmuntende MHT12-8ohm magnetostaat luidspreker. Dit resulteert in een cross-over waardoor de twee luidsprekers exact op elkaar worden afgestemd. Omdat magnetostaat luidsprekers niet op een te lage frequentie mogen worden gescheiden, is de cross-over frequentie gelegd op 5kHz. Dit resulteert in een extreem kristal helder hoog, zelfs op hoge volumes.

Om de cross-over zover te krijgen dat de TI100-8ohm tot 5kHz werkte, kostte aardig wat moeite. Deze high-end mid/laag woofer kan ongebruikelijk ver uitslaan dankzij zijn lange spreekspoel, wat betekend dat hij behoorlijk veel laag kan produceren wat verrassend is gezien zijn compacte formaat.

Dankzij zijn behoorlijk stijve titanium membraan onderscheid de TI100-8ohm zich in de mid bereik als gevolg van de uitstekende algemene aanwezigheid en vocale duidelijkheid. In combinatie met de zijde zachte hoge tonen waar magnetostaat luidsprekers beroemd om zijn is de ARIA MHT een duidelijke mededinger in de premium high-end speaker competitie. Hoewel de ARIA MHT een krachtige bas produceert wanneer deze gebruikt wordt als bookshelf speaker, is het niet af te raden om een actieve subwoofer te plaatsen wanneer je ook de laagste frequenties wilt benadrukken.


Mastodon
Instagram