Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web https://www.okaphone.nl/

Bookshelf speaker kit

BIJOU
Bestellen

Visaton

Artikelcode BIJOU

Per 2
€ 1.099,00

incl. 21% BTW

Te bestellen.
Leverbaar.
  • Vermogen (rms) 60 W info
  • Impedantie 8 Ω
  • Frequentie 40 … 25000 Hz info

De BIJOU is een compacte bookshelf speaker met high-end luidsprekers. De AL130-8ohm woofer, welke samen met de bas-reflex poort aan de voorzijde verantwoordelijk is voor het mid en laag frequentie bereik in de compacte 10 liter kast, geeft een diepe bas weergave. Dit effect wordt nog extra vergroot door de speaker in de buurt van een muur te plaatsen.

De BIJOU speaker maakt gebruik van een KE25SC-8ohm keramische dome tweeter welke begint te werken rond 2kHz. Door diens lage resonantie frequentie is deze tweeter uitermate geschikt voor full-range gebruik.

Dankzij de hoge nauwkeurigheid van deze tweeter, wordt een kristal helder vervormingsvrije bovenstem (treble) weergegeven ongeacht het volume.

Het is gedeeltelijk dankzij deze speakers, dat het geraffineerde cross-over filter, welke slechts een handvol componenten gebruikt, een lineaire frequentie response krijgt van dit klassieke tweeweg ontwerp. Het resultaat is een compacte speaker met een gebalanceerde en toch volledig ontwikkelde geluidskwaliteit, welke compleet overtuigend over komt.


Mastodon
Instagram